Allan – Vad ska han bli när han blir stor?

Jag har skrivit en berättelse som handlar om hur svårt det kan allan_affisch-gul_Hembygdsparkenvara att veta vad man ska bli när man blir stor. Det finns ju så mycket kul man kan göra! I min berättelse är det Allan som har svårt att bestämma sig. Han funderar på några olika yrken som verkar spännande; t ex brandman, viktig pappersperson och Hollywoodfru, men har svårt att bestämma sig för allt verkar ju så kul! Han rådfrågar sin kompis Ellen som inte är till så mycket hjälp. Allt löser sig dock till det bästa när Allan till slut får en jättebra idé… men den avslöjar jag inte här!

Det finns mycket av mig i Allan. Jag har ofta svårt att bestämma mig när det finns för mycket att välja mellan! Som t ex när man står där i glasskiosken och ska välja vilka smaker man vill ha i sin bägare… Svårt – för alla (i alla fall nästan) är ju så goda!

Sommaren 2014 spelade jag min Allan-föreställning på dagis runtom i Ängelholm. Och i oktober medverkade jag under Kulturveckan med min pjäs. Det har varit jättekul och Allan fick många nya tips på vad han kan bli när han blir stor: polis, artist, städare, leopard, zebra, dagisfröken, mannekäng, popstjärna och inte minst skadedjursbekämpare!

Den 15 augusti i år var det dags för Allan igen. Då kom han till Hembygdsparken i Ängelholm! Här finns bilder från föreställningen!

 

Tidningen “Hallå Ängelholm”: Läs om mig i tidningen!
Boka föreställning: haart.nu@gmail.com 

Klicka på Allan nedan ;)

Allan Raket